Yhteydenottolomake - Pyydä tarjous käännöstyöstä!

Tällä yhteydenottolomakkeella voit pyytää tarjousta suomi-venäjä-käännöstyöstä tai tiedustella lisätietoa tarvitsemistasi käännöspalveluista. Täytä lomakkeen kentät ja paina lopuksi "Lähetä lomake". Viestisi menee suoraan kääntäjälle (Aleksei Zherbin), ilman välikäsiä, joten kaikki toiveesi tulevat huomioiduiksi. Käsittelen viestisi ehdottoman luottamuksellisena, etkä joudu odottamaan vastausta pitkään, se tulee nopeasti.

Mikäli haluat lähettää tiedostoja, ole hyvä ja käytä tavallista sähköpostia: info@venajaksi.fi
mailto: info@venajaksi.fi

HUOM! Tällä lomakkeella saatuja henkilötietoja käsitellään ja käytetään vain asiakassuhteiden ylläpitämiseen ja käännöspalveluiden tarjoamiseen ja tuottamiseen, eikä niitä kerätä, käsitellä tai käytetä mihinkään muihin tarkoituksiin! Saatuja henkilötietoja käsittelee ja suojaa Käännöspalvelut Alexey Zherbin, Y-tunnus: 2195458-3.

Sinun nimesi
Sähköpostisi (pakollinen kenttä, vastaus tulee tähän osoitteeseen)*
Viestisi (kirjoita viestisi tähän kenttään). Kerro lyhyesti, millaisesta käännöstyöstä on kyse. Aihepiiri, käännöksen tarkoitus, toivottu aikataulu jne.
Arvioitu sana- tai sivumäärä, jos on tiedossa. Jos et vielä tiedä sana-/sivumäärää, ei haittaa, voit jättää tämän kentän tyhjäksi.